Politie onderzoek schietpartij na ruzie op straat Hillevliet Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Bij een ruzie op het Hillevliet in Rotterdam is in de nacht van zondag op maandag geschoten. De schietpartij werd rond 01.00 uur gemeld bij de politie, getuigen hadden meerdere schoten gehoord.

Agenten troffen op de locatie meerdere hulzen aan, een slachtoffer werd niet gevonden. De groep jongeren waarin de ruzie was ontstaan was inmiddels gevlucht. Het is niet bekend of er daadwerkelijk niemand gewond is geraakt. De politie heeft nog in de omgeving gezocht, maar niemand aangetroffen.

De politie is een onderzoek gestart, de forensische opsporing heeft de hulzen veiliggesteld. Rechercheurs zullen onder andere camerabeelden gaan bekijken om te zien of de groep kan worden herkend.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd