zaterdag, mei 21, 2022
15.9 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Twee minderjarige jongens aangehouden voor straatroof Kolbleistraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – De politie heeft zondagavond twee jongens aangehouden voor een straatroof op de Kolbleistraat in Rotterdam Hoogvliet. De jongens van 15 en 16 jaar hadden grote messen bij zich, en beroofden het slachtoffer rond 18.20 uur zondagavond.

Agenten hebben de messen in beslag genomen, er is voor zover bekend niemand gewond geraakt. Aanleiding voor de straatroof zou een eerdere ruzie op school zijn geweest zegt de politie. Het tweetal werd door de agenten meegenomen naar het bureau voor verhoor.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -