vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Weer problemen met klep van Erasmusbrug, verkeer gestremd

- advertentie -

De Erasmusbrug in Rotterdam staat opnieuw in storing, de klep van de brug wil na een brugopening niet meer zakken. Het verkeer in de richting van Rotterdam-Zuid staat muurvast. Het tramverkeer is eveneens gestremd en is zojuist achteruit gereden om de passagiers uit te laten stappen.

De Erasmusbrug kampt de afgelopen maand met meerdere storingen. De oorzaak van het slecht sluiten van de klep is nog niet bekend, vermoedelijk heeft het te maken met het uitzetten van de brugdelen door het warme weer.

Bekijk de beelden van de Erasmusbrug op deze webcam

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -