zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Brand in machinekamer van binnenvaartschip Ophemertstraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op een binnenvaartschip dat gelegen is aan een kade van de Ophemertstraat in Rotterdam is dinsdagmiddag brand ontstaan. De brand die vermoedelijk is ontstaan in de machinekamer zorgde voor flink wat rookontwikkeling. De brandweer is met een speciaal scheepsbrandbestrijdingteam uitgerukt.

Bij de brand zijn geen vlammen zichtbaar, inmiddels is wel duidelijk dat er daadwerkelijk brand woedt in het schip. De brandweer is inmiddels bezig met het maken van een plan van aanpak om de brand te bestrijden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -