Brandweer ontruimt afdeling van Groene Hart ziekenhuis na gezondheidsklachten van personeel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Gouda – In het Groene Hart ziekenhuis aan de Bluelandweg in Gouda heeft een incident plaatsgevonden waarbij vermoedelijk gevaarlijke stoffen zijn vrijgekomen. De brandweer werd rond 12.00 uur opgeroepen en heeft zich opgesteld bij de ingang van de spoedeisende hulp. Er is inmiddels opgeschaald naar GRIP 1.

Het incident heeft geen gevolgen voor de patiënten in het ziekenhuis. Een woordvoerder van de veiligheidsregio laat weten dat er op een afdeling waar geen patiënten liggen dat er klachten zijn gekomen van prikkende ogen en braakneigingen.

De afdeling waar het om gaat, is afgesloten van de rest en heeft geen patiënten. Het gaat om een afdeling waar onderzoek wordt verricht. De brandweer doet onderzoek om te kijken om wat voor stof het gaat, de stof zelf is ook goed te ruiken, dat maakt het isoleren van het probleem gemakkelijker.

Foto: Remco Gerritsen
Foto: Remco Gerritsen
Foto: Remco Gerritsen
Foto: Remco Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd