woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Man loopt met automatisch wapen over Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmorgen 29 maart een 26-jarige Rotterdammer aangehouden die over straat liep met een automatisch vuurwapen.

Een man belde naar 112 omdat hij meende een man met een vuurwapen te zien lopen op de Nieuwe Binnenweg. Direct gingen agenten erop af en hielden de man staande. Bij verdere controle bleek de man inderdaad een vuurwapen te hebben. Het bleek zelfs te gaan om een automatisch vuurwapen.

De man, een 26-jarige Rotterdammer, is aangehouden en zit nog vast. Het vuurwapen is in beslag genomen. Waarom de man gewapend over straat liep, is niet bekend.

Tipgeld
De politie is erg blij met tips die leiden naar de inbeslagnames van vuurwapens. Zeker in Rotterdam is er sprake van vele schietpartijen.

Als reactie op de schietpartijen heeft de hoofdofficier van justitie in Rotterdam een beloning uitgeloofd voor tips die leiden naar vuurwapens. Het tipgeld wordt uitbetaald als er bij de controle daadwerkelijk vuurwapen(s) worden gevonden. Meer informatie over de tipgeldregeling is te vinden op de website van het Openbaar Ministerie.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -