zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Twee overleden personen gevonden in woning Puttershoek

- advertentie -

Puttershoek – De politie heeft een onderzoek gestart, nadat dinsdagavond 29 maart twee lichamen werden gevonden in een huis in Puttershoek.

Rond elf uur ’s avonds ontving de alarmcentrale een melding van een mogelijke brand bij de betreffende woning aan de Oosthavenzijde. Er liep water uit de deur en er hing een brandlucht.

De brandweer arriveerde en betrad de woning. Er bleek inderdaad sprake te zijn geweest van brand, maar was op dat moment al gedoofd. Ook troffen de brandweerlieden het stoffelijk overschot van twee personen aan.

Onderzoek naar toedracht
De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht. De politie zegt dat het nog onduidelijk is of er sprake is van een noodlottig ongeval of een misdrijf.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning bezig om sporen veilig te stellen en de identiteit van de slachtoffers vast te stellen. Ook zal er een buurtonderzoek worden uitgevoerd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -