Twee overleden personen gevonden in woning Puttershoek

Date:

Deel bericht:

Puttershoek – De politie heeft een onderzoek gestart, nadat dinsdagavond 29 maart twee lichamen werden gevonden in een huis in Puttershoek.

Rond elf uur ’s avonds ontving de alarmcentrale een melding van een mogelijke brand bij de betreffende woning aan de Oosthavenzijde. Er liep water uit de deur en er hing een brandlucht.

- Advertisement -

De brandweer arriveerde en betrad de woning. Er bleek inderdaad sprake te zijn geweest van brand, maar was op dat moment al gedoofd. Ook troffen de brandweerlieden het stoffelijk overschot van twee personen aan.

Onderzoek naar toedracht
De politie heeft een onderzoek gestart naar de toedracht. De politie zegt dat het nog onduidelijk is of er sprake is van een noodlottig ongeval of een misdrijf.

Medewerkers van de Forensische Opsporing zijn in de woning bezig om sporen veilig te stellen en de identiteit van de slachtoffers vast te stellen. Ook zal er een buurtonderzoek worden uitgevoerd.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Kerkklokken gestolen uit kerktoren Rembrandtstraat Puttershoek

Toen vanmorgen de kerklokken moesten luiden van de Gereformeerde Kerk aan de Rembrandstraat in Puttershoek keken de klokkenluiders...

Bestuurder uit te water geraakte auto gered Westhavenzijde Puttershoek

Puttershoek - Een automobilist is zaterdagavond op de Westhavenzijde in Puttershoek met de auto het water ingereden. Het...

Slachtoffers in woning Oosthavenzijde Puttershoek kwamen om het leven door noodlottig ongeval

Puttershoek - De politie heeft na onderzoek geconstateerd dat de twee overleden slachtoffers in de woning aan de...

Dode gevonden in water langs Hoeksedijk tussen Puttershoek en Maasdam

Hulpdiensten hebben zaterdagmorgen rond 06.30 uur in het water langs de Hoeksedijk een stoffelijk overschot aangetroffen. Het lichaam...