Persoonlijke begeleider berooft vrouw van groot geldbedrag

Date:

Deel bericht:

Oud-Beijerland – De politie heeft een 29-jarige Rotterdammer aangehouden als verdachte voor diefstal van een groot geldbedrag van een 62-jarige vrouw uit Oud-Beijerland. De man was bij de vrouw als persoonlijke begeleider aan het werk. 

Het incident vond al op 13 augustus vorig jaar plaats. De zus van het slachtoffer die de rekening beheert had gezien dat er een groot geldbedrag was opgenomen. Ze deed hiervan aangifte bij de politie die onderzoek heeft verricht. Daaruit bleek uit camerabeelden van de pintransactie dat de verdachte de begeleider van het slachtoffer was.

- Advertisement -

De politie wist de man helaas niet te traceren, begin deze maand kon hij alsnog worden opgespoord. Hij heeft bekend en de schade aan het slachtoffer vergoed.

 

- Advertisement -

Gerelateerd