Slachtoffers in woning Oosthavenzijde Puttershoek kwamen om het leven door noodlottig ongeval

Date:

Share post:

- Advertisement -

Puttershoek – De politie heeft na onderzoek geconstateerd dat de twee overleden slachtoffers in de woning aan de Oosthavenzijde in Puttershoek door een noodlottig ongeval om het leven zijn gekomen.

De politie trof dinsdagavond rond 23.00 uur twee overleden personen aan, na een melding van een woningbrand. De brandweer trof geen brand meer aan, maar wel de twee overleden personen. Het is nog niet bekend om wie het gaat, de slachtoffers moeten nog geïdentificeerd worden.

Omdat de doodsoorzaak onduidelijk was en er mogelijk sprake was van een misdrijf werd er grootschalig onderzoek verricht door de forensische opsporing. Uit dit onderzoek is gebleken dat de oorzaak van de brand een technische storing blijkt te zijn, deze storing heeft geleid tot het fatale ongeval. Wat er precies is gebeurd is niet duidelijk gemaakt.

 

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd