Dode na schietpartij nabij sportvereniging in Hoofddorp

Date:

Share post:

- Advertisement -

Hoofddorp – Bij een schietpartij aan het Leenderbos in Hoofddorp is vrijdagmorgen een persoon om het leven gekomen. Hulpverleners werden rond 12.00 uur gealarmeerd, eenmaal aangekomen vochten zij voor het leven van het slachtoffer, helaas konden ze ze niets meer betekenen.

Het schietincident vond plaats op een publiek toegankelijk parkeerterrein bij een – op dat moment gesloten – sportvereniging. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk, de politie heeft de omgeving groots afgezet en doet onderzoek.

De politie is op zoek naar de verdachten. Er wordt vanaf de grond en vanuit de lucht gezocht naar twee mannen in een Volkswagen Polo of Golf. Een van de mannen is lichtgetint en draagt een pet, de  ander is rond de 20 à 30 jaar en draagt een zwarte jas van het merk The North Face

 

 

- Advertisement -

Gerelateerd