zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Forse vertraging door ongeluk op A16 tussen Terbregseplein en van Brienenoordbrug

- advertentie -

Rotterdam – Door een ongeluk op de A16 tussen het Tebregseplein en de afrit Rotterdam Kralingen is er flinke vertraging ontstaan. Een busje kantelde na een ongeluk en de bestuurder kwam bekneld te zitten.

De brandweer heeft de bestuurder uit het busje bevrijdt, het is slachtoffer is door het ongeluk lichtgewond geraakt. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vanwege het incident werd de snelweg richting de van Brienenoordbrug voor korte tijd afgesloten, inmiddels is er weer 1 rijstrook van de vijf open.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -