Automobilist onder invloed crasht op snelweg A16 bij Ridderkerk

Date:

Share post:

- Advertisement -

Ridderkerk – Vrijdagavond is een automobilist met zijn voertuig in de vangrail van de A16 bij Ridderkerk terecht gekomen. De man bleek later onder invloed te zijn. Vanwege zijn benarde positie is de brandweer ter plaatse gekomen om hem uit zijn voertuig te bevrijden. Vanwege de aard van het ongeval is ook het Mobiel Medisch Team opgeroepen ter ondersteuning van het ambulancepersoneel.

De man is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis waarna hij later door de politie zal worden aangehouden. De politie zal verder onderzoek verrichten naar de toedracht van ongeval. De hoofdrijbaan van de A16 zal vanwege het onderzoek enige tijd afgesloten zijn.

©Daniël Bosch
©Daniël Bosch
- Advertisement -

Gerelateerd