Automobilist onder invloed ramt stoplicht Hoofdweg Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een automobilist heeft zaterdagmorgen rond half twaalf een ravage aangericht op de kruising Molenbaan met de Hoofdweg in Capelle aan den IJssel. De bestuurder reed onder andere een stoplicht uit de grond, hij bleek uiteindelijk onder invloed te zijn.

Getuigen verklaarden dat de man eerder asociaal rijgedrag vertoond, vervolgens wilde hij op het laatste moment nog linksaf slaan. Hij raakte de macht over het stuur kwijt en botste eerst tegen een stoeprand, vervolgens reed hij een stoplicht uit de grond.

De man is door de politie aangehouden, hij moest op het bureau een alcohol- en drugstest afleggen. Een berger heeft de fors beschadigde auto opgehaald. Citytec heeft gezorgd voor het stoplicht. Indien de bestuurder inderdaad onder invloed was ten tijde van het ongeval zal hij naast de schade aan zijn auto een rekening van enkele duizenden euro’s voor herstel van het stoplicht en de bergingswerkzaamheden moeten ophoesten.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd