woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Versnijdingspand aangetroffen in woning Grote Beer Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een versnijdingspand aangetroffen in een woning aan de Grote Beer in Rotterdam. De politie ging bij de woning kijken na een melding over een bewoonster die al geruime tijd niet meer was gezien, wel waren er regelmatig vreemde mannen te zien die de woning in- en uit liepen.

De politie trof in de woning vreemde mannen aan, zij hingen een bijzonder verhaal op dat ze op het huis en de katten pasten. De agenten gaven zich niet zomaar gewonnen en pakten door, op dat moment wisten de mannen in de woning te ontkomen. Eenmaal in de woning werden er tientallen kilo’s blokken met poeder aangetroffen. Ook lagen er weegschaaltjes, zeefjes, verpakkingsmaterialen en andere attributen die gebruikt worden bij het versnijden van verdovende middelen.

De politie doet nader onderzoek naar de verdachten en om vast te stellen of het inderdaad om verdovende middelen gaat. Heeft u iets gezien of gehoord dat bij dit onderzoek kan helpen of heeft u beeldmateriaal dan ontvangt de politie dit graag. U kunt bellen met 0900-8844, anoniem met 0800-7000.

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -