woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Dode na brand in woning Welhoeksedijk Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – Bij een brand in een woning aan de Welhoeksedijk in Hoogvliet is maandagmorgen een persoon overleden. Omwonenden alarmeerden de brandweer omdat er rook uit de woning kwam. De brandweer schaalde op naar grote brand.

Uit de woning is één persoon gehaald, hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. In eerste instantie hadden omwonenden het over meerdere mensen binnen, dit bleken omstanders te zijn die nog geprobeerd hebben de man uit de woning te halen. De brandweer is overgegaan tot een uitbrandscenario van de woning. Het is niet veilig genoeg om de woning nog te betreden. Inmiddels is er sprake van een uitslaande brand.

De politie heeft van de woning een plaats delict gemaakt, het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan en alle scenario’s worden onderzocht zodra de brand is geblust.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -