Dode na brand in woning Welhoeksedijk Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – Bij een brand in een woning aan de Welhoeksedijk in Hoogvliet is maandagmorgen een persoon overleden. Omwonenden alarmeerden de brandweer omdat er rook uit de woning kwam. De brandweer schaalde op naar grote brand.

Uit de woning is één persoon gehaald, hulpverleners konden niets meer voor het slachtoffer betekenen. In eerste instantie hadden omwonenden het over meerdere mensen binnen, dit bleken omstanders te zijn die nog geprobeerd hebben de man uit de woning te halen. De brandweer is overgegaan tot een uitbrandscenario van de woning. Het is niet veilig genoeg om de woning nog te betreden. Inmiddels is er sprake van een uitslaande brand.

- Advertisement -

De politie heeft van de woning een plaats delict gemaakt, het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan en alle scenario’s worden onderzocht zodra de brand is geblust.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Brandweer rukt groots uit voor rokende wegwerp BBQ op balkon De Klencke Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Woensdagavond 17 juli rond 21.19 uur is er brand uitgebroken in flatgebouw De Kulk aan...

Veel belangstelling voor Veiligheidsdag Middenbaan-Noord Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - De Middenbaan-Noord in Hoogvliet stond vandaag 29 juni volledig in het teken van veiligheid en hulpverlening...

Woningbrand snel onder controle Eline Verestraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Vrijdagochtend 28 juni rond 6.42 uur is er brand uitgebroken in een slaapkamer van een...

Politie houdt bij inval in Vlaardingen verdachte van schietpartij in Hoogvliet aan

Vlaardingen - De politie is vanmorgen een woning aan de Dr. Wiardi Beckmansingel in Vlaardingen binnen gevallen, daarbij...