woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Twee doden in woning Sint Victorstraat Waddinxveen

- advertentie -

Waddinxveen – In een woning in de Sint Victorstraat in Waddinxveen zijn twee overleden personen aangetroffen. De politie is een groot onderzoek gestart om te kijken of er sprake is van een mogelijk misdrijf.

Een woordvoerster van de politie kon nog niet inhoudelijk ingaan op de melding, op dit moment voert de forensische opsporing een onderzoek uit in de woning. Het is nog te vroeg om te zeggen wat zich precies heeft afgespeeld in de woning.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -