Twee woningen verwoest door brand Thomas A Kempisstraat Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Twee woningen van een portiekflat in de Thomas A Kempisstraat in Rotterdam zijn na een brand onbewoonbaar geworden. Iets voor middernacht brak er brand uit in een woning, al snel was er sprake van flink wat rookontwikkeling.

De bewoners van het huis konden deze op tijd verlaten. In de woning bleek bij aankomst van de brandweer een matras in brand te staan. De brand kon snel worden geblust, maar de schade is groot.

De brandweer ontruimde acht appartementen in het betreffende portiek. De brand zelf woedde op de vierde verdieping. In de brandende woningen waren een moeder en vier kinderen aanwezig, ze zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet naar het ziekenhuis, voor hen is ergens anders opvang geregeld.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd