Uitslaande brand verwoest woningen 2e Rosestraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een woning aan de 2e Rosestraat in Rotterdam-Zuid heeft afgelopen nacht een forse woningbrand gewoed. Door de brandweer raakte twee mensen lichtgewond.

De brand werd rond half vier vannacht ontdekt, omdat er nog mensen binnen zaten werd er vrijwel direct opgeschaald naar grote brand. Bij aankomst bleek er sprake te zijn van een uitslaande brand die was ontstaan in de keuken. De brandweer zette drie tankautospuiten en twee ladderwagens in.

- Advertisement -

Met behulp van een ladderwagen werden bewoners via het raam gewekt. Gelukkig kon iedereen op tijd de woningen verlaten. De twee personen die gewond raakten hadden rook ingeademd. Ze hoefden niet naar het ziekenhuis.

Rond 05.00 uur konden de meeste bewoners weer teug naar huis, twee woningen zijn onbewoonbaar geworden.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd