Bestuurder gepakt met 246 flessen lachgas in bestelauto in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft maandag in het centrum van Rotterdam in een bestelauto 246 flessen met lachgas aangetroffen. De bestelauto trok de aandacht, omdat de bestuurder zonder verlichting aan reed. De auto werd door het systeem gehaald en hieruit bleek dat er eerder controles waren geweest met lachgas.

De bestuurder bleek in zijn bestelauto een bizarre hoeveelheid lachgasflessen te vervoeren. Deze flessen werden niet volgens de ADR-eisen (Europese regelgeving vervoer gevaarlijke stof) te worden vervoerd. De auto bleek door de vele flessen 270 kg te zwaar beladen te zijn.

De politie besloot om de bestelwagen in beslag te nemen. De bestuurder kan wederom een proces-verbaal tegemoet zien, deze heeft al meerdere keren ontvangen voor foutief vervoer.

- Advertisement -

Gerelateerd