zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Man overreden door eigen auto Zwarte Zee Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Een man is dinsdagmorgen op de Zwarte Zee in Maassluis zwaargewond geraakt nadat hij werd overreden door zijn eigen auto. Het ongeluk gebeurde op het industrieterrein, diverse hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch Team kwamen ter plaatse.

Het slachtoffer stond in het portier van zijn eigen auto, toen de auto plots achteruit begon te rijden. Hij kwam onder de auto terecht en werd overreden. Omstanders hebben de man tijdelijk opgevangen in een bedrijfspand waarna hij met onbekend letsel naar het ziekenhuis is gebracht.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -