Ouders gaan op de vuist in Bungelland Koperstraat Rotterdam, politie zet pepperspray en wapenstok in

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen zondag rond 18.00 uur zeven personen tussen de 15 en 67 jaar aangehouden. Terwijl kinderen een dagje aan het spelen waren in Bungelland gingen de ouders met elkaar op vuist, een politieagent raakte daarbij gewond.

De politie rukte in grote getale uit naar de Koperstraat, daar bleken twee moeders van spelende kinderen ruzie met elkaar te hebben gehad. Een man probeerde de moeders uit elkaar te halen, maar werd zelf ook mishandeld. De man zou daarop de vrouw geprobeerd hebben te wurgen.

- Advertisement -

De politie zag op camerabeelden uiteindelijk geen strafbare feiten, de politie wilde weer vertrekken, maar bekenden van beiden vrouwen hadden zich inmiddels buiten verzameld. Iemand sloeg een cadeautje uit de handen van een ander en de bom was gebarsten. De twee groepen gingen fors met elkaar op de vuist.

De politie riep bijstand in van andere collega’s en moest pepperspray en een wapenstok gebruiken om de situatie weer onder controle te krijgen. Een agent raakte lichtgewond aan haar pols en liep schaaf en zere plekken op.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gevluchte Spanjaard (36) in Rotterdam aangehouden na eerder ongeval bij Den Hoorn

Regio - Zondagmiddag 3 maart heeft de Politie een 36-jarige man uit Spanje aangehouden, nadat hij eerder op...

Lading van vuilniswagen vliegt in de brand Anatole Franceplaats Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag 1 maart rond 15.35 uur is er brand uitgebroken in een vuilniswagen aan de Anatole...

Stoffelijk overschot vermiste man aangetroffen bij woning Noordsingel Rotterdam

Rotterdam - Vrijdag ochtend heeft de politie het stoffelijk overschot van een man aangetroffen bij een woning aan...

Binnenvaartschip met containers vaart tegen Willemsbrug en verliest containers

Rotterdam - Vrijdagochtend om 07:35 uur zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident bij de Willemsbrug in Rotterdam....