Ouders gaan op de vuist in Bungelland Koperstraat Rotterdam, politie zet pepperspray en wapenstok in

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft afgelopen zondag rond 18.00 uur zeven personen tussen de 15 en 67 jaar aangehouden. Terwijl kinderen een dagje aan het spelen waren in Bungelland gingen de ouders met elkaar op vuist, een politieagent raakte daarbij gewond.

De politie rukte in grote getale uit naar de Koperstraat, daar bleken twee moeders van spelende kinderen ruzie met elkaar te hebben gehad. Een man probeerde de moeders uit elkaar te halen, maar werd zelf ook mishandeld. De man zou daarop de vrouw geprobeerd hebben te wurgen.

De politie zag op camerabeelden uiteindelijk geen strafbare feiten, de politie wilde weer vertrekken, maar bekenden van beiden vrouwen hadden zich inmiddels buiten verzameld. Iemand sloeg een cadeautje uit de handen van een ander en de bom was gebarsten. De twee groepen gingen fors met elkaar op de vuist.

De politie riep bijstand in van andere collega’s en moest pepperspray en een wapenstok gebruiken om de situatie weer onder controle te krijgen. Een agent raakte lichtgewond aan haar pols en liep schaaf en zere plekken op.

 

- Advertisement -

Gerelateerd