donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Stijging van diefstal airbags in Krimpenerwaard

- advertentie -

Krimpenerwaard –  De politie van basisteam Krimpenerwaard ziet de afgelopen dagen een stijging in het aantal auto-inbraken. Er worden airbagmodules uit de auto’s gestolen. Vooral in de omgeving van Lekkerkerk valt het aantal auto-inbraken op.

De politie meldt op Facebook dat het gaat om airbags uit nieuwere auto’s. Vooral de eigenaren met een Audi, Volkswagen en Mercedes zijn de klos. De politie vraagt om bij iets verdachts direct 112 te bellen.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -