maandag, mei 23, 2022
19.3 C
Rotterdam
maandag 23 mei 2022

Brandweer haalt negen bewoners van balkon na brand Chopinstraat Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De brandweer heeft afgelopen nacht negen mensen van balkons gered na een brand in een portiekflat aan de Chopinstraat in Vlaardingen. Rond 03.00 uur was er brand ontstaan in de kelder van een portiekwoning, door de rookontwikkeling zaten de bewoners vast in hun huizen.

De brandweer heeft met behulp van een hoogwerker de bewoners van hun balkon gehaald, ze zijn niet in gevaar geweest. De brandweer wist het vuur in de kelderbox snel te blussen, hierna werd het portiek geventileerd en de rook verdreven. Nadat de woningen zijn gecontroleerd op koolmonoxide mocht iedereen weer terug naar huis. De oorzaak van de brand is onbekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,215VolgersVolg
- advertentie -