woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Ontploffing door chemische reactie in laboratorium Leerlooierstraat Hoogvliet

- advertentie -

Hoogvliet – In een laboratorium aan de Leelooierstraat in Hoogvliet heeft woensdagmorgen een kleine ontploffing plaatsgevonden. De ontploffing ontstond door een chemische reactie doordat fosforzuur en salpeterzuur bij elkaar waren gekomen.

Door de reactie kwam er een flinke hoeveelheid stikstofdioxiden vrij, het gehele pand werd met spoed ontruimd. De brandweer heeft het vat naar buiten gebracht en het pand geventileerd. Personeel mocht weer naar binnen toen de hoeveel stikstofdioxiden weer op normaal niveau was.

Foto’s: Martijn de Bruijn

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -