Brienenoordbrug A16 Rotterdam afgesloten voor werkzaamheden

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Wie volgende week woensdagavond 13 april of donderdagavond 14 april de weg op moet en daarvoor de Brienenoordbrug moet passeren, moet rekening houden met een flinke vertraging. Rijkswaterstaat voert tussen 22.00 en 05.00 uur een functionele test aan de brugklep uit.

Om deze test uit te kunnen voeren worden hiervoor de hoofdrijbaan en de parallelrijbaan afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers worden omgeleid over de A20, A4 en de A15. De toeritten worden al vanaf 21.00 uur afgesloten.

Voor bromfietsers geldt er een wachttijd van 30 minuten, zij kunnen dan de brug alsnog passeren. Door de hulpdiensten zijn passende maatregelen genomen.

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd