Politie verscheurt 12.880 snelheidsbekeuringen voor een beter CAO

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft in de regio Rotterdam in het eerste kwartaal van dit jaar 12.880 snelheidsbekeuringen door de versnipperaar gegooid. De politiebonden voeren sinds begin van het jaar actie voor een beter CAO, in het kader daarvan vinden er onder andere publieksvriendelijke acties plaats.

Agenten hebben de keuze om voor lichte overtredingen zoals snelheidsbekeuringen of overlast een waarschuwing of toch een bekeuring uit te schrijven. Automobilisten die echt grof te hard rijden gaan niet vrijuit.

- Advertisement -

De politiebond schrijft op twitter dat met de bekeuringen 579.600 euro minder in de staatskas is beland. Ze gaan dan uit van het laagste boetebedrag voor een snelheidsovertreding, deze bedraagt 45 euro inclusief administratiekosten van 9 euro.

 

 

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Verdachte vrouw (45) van drugslab in snackbar Rotterdam weer op vrije voeten

Rotterdam - De politie heeft de vrouw van 45 jaar die afgelopen weekend werd aangehouden in het onderzoek...

Vliegtuigje komt naast de landingsbaan terecht Rotterdam The Hague Airport

Rotterdam - Woensdagmiddag 19 juni is er een klein vliegtuigje van de landingsbaan geraakt tijdens, dit gebeurde terwijl...

Politie onderzoekt schietpartij Fresiastraat Rotterdam-Schiebroek

Rotterdam - Op de Fresiastraat in de Rotterdamse wijk Schiebroek heeft dinsdagavond rond 23:15 uur een mogelijke beschieting plaatsgevonden....

Politie zoekt getuigen van steekpartij Spruytstraat Rotterdam

Rotterdam - Zaterdag- op zondagnacht rond 01.30 uur troffen agenten een gewonde man aan in een woning aan...