vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Politie verscheurt 12.880 snelheidsbekeuringen voor een beter CAO

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft in de regio Rotterdam in het eerste kwartaal van dit jaar 12.880 snelheidsbekeuringen door de versnipperaar gegooid. De politiebonden voeren sinds begin van het jaar actie voor een beter CAO, in het kader daarvan vinden er onder andere publieksvriendelijke acties plaats.

Agenten hebben de keuze om voor lichte overtredingen zoals snelheidsbekeuringen of overlast een waarschuwing of toch een bekeuring uit te schrijven. Automobilisten die echt grof te hard rijden gaan niet vrijuit.

De politiebond schrijft op twitter dat met de bekeuringen 579.600 euro minder in de staatskas is beland. Ze gaan dan uit van het laagste boetebedrag voor een snelheidsovertreding, deze bedraagt 45 euro inclusief administratiekosten van 9 euro.

 

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -