vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Brandweer blust schoorsteenbrand Middelblok Gouderak

- advertentie -

Gouderak – De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een schoorsteen van een dijkwoning aan het Middelblok. Uit de schoorsteen kwam meer rook dan normaal en de bewoners alarmeerden hiervoor de brandweer.

Met behulp van een ladderwagen heeft de brandweer de schoorsteen geveegd. Dat gebeurd met een speciaal soort metalen borstel die tegen de wanden van het schoorsteenkanaal slaat. De roetdeeltjes vallen dan naar beneden en worden daar opgevangen. Na een klein uurtje was de brand geblust.

Foto’s: Remco Gerritsen

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -