woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Dode na ongeluk met vrachtwagen N214 Wijngaarden

- advertentie -

Wijngaarden – Bij een zeer ernstig ongeluk op de N214 bij Wijngaarden is vanmorgen een dode gevallen. Een personenauto en een vrachtwagen botsten rond 11.30 uur frontaal op elkaar. 

Het ongeluk gebeurde tussen het benzinestation en de Wijngaardsesteeg. Tientallen hulpverleners waaronder de brandweer en het team van de traumahelikopter kwamen massaal ter plaatse. Helaas bleek dat de bestuurder van het voertuig al was overleden. De chauffeur van de vrachtwagen raakte niet gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie heeft de weg afgesloten en doet sporenonderzoek. De afsluiting van de weg gaat nog de gehele dag duren. Na het onderzoek moet de berging van beide voertuigen en het opruimen van de brokstukken eerst zijn afgerond voordat de weg weer open kan.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -