Doden in woning Sint Victorstraat Waddinxveen blijkt familiedrama

Date:

Share post:

- Advertisement -

Waddinxveen – Uit onderzoek van de politie is gebleken dat de twee overleden personen in een woning aan de Sint Victorstraat in Waddinxveen om het leven zijn gekomen door geweld. Het gaat om een 64-jarige man en een 62-jarige vrouw.

De politie liet vandaag weten dat de man eerst zijn vrouw om het leven heeft gebracht en vervolgens zichzelf. De slachtoffers werden na een melding afgelopen maandag dood gevonden in hun woning. De buurt reageerde geschokt op het nieuws.

Wat er precies is gebeurd in de woning kan de politie vanwege de privacy niet vertellen. Wel is duidelijk dat er geen verder onderzoek naar andere personen meer plaats vindt. Hoe de melding is binnengekomen is nog onduidelijk.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd