Grote uitslaande brand verwoest vrijstaande woning Korteweegje Dirksland

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dirksland – Een woning aan het Korteweegje in Dirksland is door een brand van binnen volledig verwoest. De brandweer kreeg rond 22.00 uur de eerste melding van de brand binnen, op dat moment sloegen de vlammen er vrijwel meteen uit.

De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar zeer grote brand, dit houdt in dat er veel slagkracht nodig is om de brand te blussen. Bluswater is een probleem en doormiddel van een grootwatertransport moet er bluswater worden gehaald van grotere afstand.

De brandweer doet er alles aan om eventuele overslag te voorkomen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, er zouden geen gewonden zijn.

Foto’s: Daniel Bosch

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd