zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie valt woning binnen na melding mishandeling van Adrichemweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie is vrijdag aan het eind van de middag een woning aan de van Adrichemweg binnengevallen na een melding van een mishandeling. Het slachtoffer zou mogelijk zwaargewond zijn geraakt, uit voorzorg werd ook de brandweer en het Mobiel Medisch Team meegestuurd.

De politie viel de woning op de tiende verdieping binnen, in de woning bleken twee mensen gewond te zijn geraakt, maar ze konden zelf nog lopen. De slachtoffers zijn behandeld en zijn aangehouden. De politie onderzoekt wat er is gebeurd.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -