Schietpartij in woning Dordtselaan Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft een 27-jarige man uit Barendrecht aangehouden nadat hij rond 15.00 uur betrokken was geweest bij een schietpartij in een woning aan de Dordtselaan in Rotterdam-Zuid. In de woning waren op dat moment een moeder en haar kind aanwezig, ze raakten niet gewond.

Politieagenten troffen de twee buiten hevig geëmotioneerd aan. Agenten vingen de twee op en gingen op zoek naar de verdachte. Omdat het bekend was dat het om een incident in de relationele sfeer ging was bekend om wie het ging. Een bewapend politieteam heeft de man een uur later in een huis aangehouden. Het is niet bekend of het vuurwapen ook is aangetroffen.

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het schietincident. In de woning is sporenonderzoek verricht.

Foto’s: Marco Smits

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd