woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Twee mannen zwaargewond na steekpartij Admiraalsplein Dordrecht

- advertentie -

Dordrecht – Twee mannen zijn vrijdagavond gewond geraakt na een steekpartij in een parkje op het Admiraalsplein in Dordrecht. Het steekincident gebeurde rond 19.10 uur, één van de slachtoffers raakte zwaargewond.

Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team die met de traumahelikopter ter plaatse waren gekomen. Niet veel later zijn beide slachtoffers met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe ernstig zij gewond zijn geraakt is nog niet bekend.

De politie heeft in zowel het park, als in de Steven Wiegmanstraat en de Frans Naerboutstraat een plaats delict gemaakt. De slachtoffers zijn in deze straten aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident en roept getuigen op om zich te melden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -