Twee mannen zwaargewond na steekpartij Admiraalsplein Dordrecht

Date:

Share post:

- Advertisement -

Dordrecht – Twee mannen zijn vrijdagavond gewond geraakt na een steekpartij in een parkje op het Admiraalsplein in Dordrecht. Het steekincident gebeurde rond 19.10 uur, één van de slachtoffers raakte zwaargewond.

Het ambulancepersoneel kreeg ondersteuning van het Mobiel Medisch Team die met de traumahelikopter ter plaatse waren gekomen. Niet veel later zijn beide slachtoffers met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis. Hoe ernstig zij gewond zijn geraakt is nog niet bekend.

De politie heeft in zowel het park, als in de Steven Wiegmanstraat en de Frans Naerboutstraat een plaats delict gemaakt. De slachtoffers zijn in deze straten aangetroffen. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het steekincident en roept getuigen op om zich te melden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd