donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Veel rook door schoorsteenbrand Oud Rhoonsedijk Poortugaal

- advertentie -

Poortugaal – De brandweer is vrijdagavond uitgerukt voor een brand in een schoorsteen van een woning aan de Oud Rhoonsedijk in Poortugaal. Uit de schoorsteen kwam korte tijd een flinke zwarte rookontwikkeling, ook waren er vonken te zien.

Met behulp van een hoogwerker heeft de brandweer de schoorsteen geveegd. Dat gebeurd met een speciaal soort metalen borstel die tegen de wanden van het schoorsteenkanaal slaat. De roetdeeltjes vallen dan naar beneden en worden daar opgevangen. Na een klein uurtje was de brand geblust.

Foto’s: Daniel Bosch


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -