woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Melding overval blijkt ruzie in woning Moliereweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie onderzoekt een ruzie in een woning aan de Moliereweg in Rotterdam. De bewoner van het pand is daarbij gewond geraakt nadat hij is mishandeld. Rond kwart over negen werd de politie gealarmeerd dat er een overval had plaatsgevonden.

Ter plaatse gekomen agenten constateerden dat er geen sprake was van een overval maar van een ruzie in de woning. Tijdens de ruzie zijn er klappen uitgedeeld, de bewoner raakte daarbij gewond. Uit de woning zijn vier verdachten weggerend, de politie doet onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -