Politie lost waarschuwingsschoten bij aanhouding verdachten beroving Eliotplaats Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft zaterdagavond rond 21.15 uur meerdere waarschuwingsschoten gelost op de Eliotplaats in Rotterdam. Agenten rukten uit en gingen op zoek naar de verdachten, deze hadden kort daarvoor een man en vrouw beroofd van een tas.

De politie trof het tweetal in de buurt aan, in verband met de aanwezigheid van een mogelijk vuurwapen werd er direct over gegaan tot een BTGV (Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten). De verdachten luisterden echter niet waarop agenten meerdere waarschuwingsschoten losten.

De politie hield een 17-jarige jongen uit Nieuwerkerk aan den IJssel en een 18-jarige Rotterdammer aan. Op de plek van de beroving werd een nepvuurwapen teruggevonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd