Dronken Zoetermeerse crasht op oprit A15 bij Rotterdam-Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – In de vroege ochtend van maandag 11 april belandde een auto met daarin drie inzittenden op de zijkant. De automobiliste werd aangehouden voor rijden onder invloed.

Hulpverleners die op het ongeval afkwamen, troffen een ravage aan. De auto was 180 graden gedraaid en op de zijkant terecht gekomen. Ook was een hek en verkeerslicht geramd.

- Advertisement -

De drie inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten en bleken gelukkig ongedeerd. Het voertuig was echter in slechtere staat en is door een berger afgesleept.

Onder invloed
De automobiliste, een 32-jarige vrouw uit Zoetermeer, moest een alcoholtest doen. Deze bleek positief, waarna zij werd aangehouden.

Bij de nauwkeurigere ademanalyse op het bureau, blies de vrouw 515 ugl. Dit staat gelijk met ongeveer vijf glazen alcohol.

De vrouw mocht net aan haar rijbewijs houden. Bij een beginnend bestuurder wordt je rijbewijs ingevorderd vanaf 350 ugl en bij een ervaren bestuurder vanaf 570 ugl. Tegen de verdachte is er een proces-verbaal opgemaakt. De zaak is ingestuurd naar de verkeersofficier.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Gewonde na frontale aanrijding Mandemakersstraat Hoogvliet

Hoogvliet - Donderdagmiddag 14 september rond 15.47 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een personenauto en een...

Rem van vrachtwagen vliegt in de fik A15 Rotterdam Hoogvliet

Hoogvliet - De brandweer is maandagavond uitgerukt voor een brand in een vrachtwagen op de A15 bij de...

Politie houdt verdachte (26) aan voor dodelijke schietpartij Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - De politie heeft dinsdag een 26-jarige man aangehouden als verdachte van betrokkenheid voor de dodelijke schietpartij...

Dode na schietpartij in flatwoning Bovensim Hoogvliet

Hoogvliet - Bij een schietpartij in een flatwoning aan de Bovensim in Rotterdam-Hoogvliet is in de nacht van...