Dronken Zoetermeerse crasht op oprit A15 bij Rotterdam-Hoogvliet

Date:

Deel bericht:

Hoogvliet – In de vroege ochtend van maandag 11 april belandde een auto met daarin drie inzittenden op de zijkant. De automobiliste werd aangehouden voor rijden onder invloed.

Hulpverleners die op het ongeval afkwamen, troffen een ravage aan. De auto was 180 graden gedraaid en op de zijkant terecht gekomen. Ook was een hek en verkeerslicht geramd.

- Advertisement -

De drie inzittenden konden zelfstandig het voertuig verlaten en bleken gelukkig ongedeerd. Het voertuig was echter in slechtere staat en is door een berger afgesleept.

Onder invloed
De automobiliste, een 32-jarige vrouw uit Zoetermeer, moest een alcoholtest doen. Deze bleek positief, waarna zij werd aangehouden.

Bij de nauwkeurigere ademanalyse op het bureau, blies de vrouw 515 ugl. Dit staat gelijk met ongeveer vijf glazen alcohol.

De vrouw mocht net aan haar rijbewijs houden. Bij een beginnend bestuurder wordt je rijbewijs ingevorderd vanaf 350 ugl en bij een ervaren bestuurder vanaf 570 ugl. Tegen de verdachte is er een proces-verbaal opgemaakt. De zaak is ingestuurd naar de verkeersofficier.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Auto volledig uitgebrand in woonwijk Kalmoesstraat Hoogvliet Rotterdam

Hoogvliet - Vrijdagavond 7 juni is er rond de klok van 23:00 uur een brand uitgebroken in een...

Woning vol rook door brand in de keuken Klencke Hoogvliet-Rotterdam

Hoogvliet Rotterdam - Maandagochtend 3 juni rond 10.36 uur is er brand uitgebroken in een flatwoning aan de...

Veel schade en flinke file na ongeluk voor Spijkenisserbrug, één bestuurder aangehouden.

Spijkenisse - Woensdagmiddag 29 mei rond 16.36 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden. Het ongeluk gebeurde vlak voor de...

Automobilist vliegt uit de bocht en rijdt tegen gebouw, bestuurder aangehouden Leerlooierstraat Hoogvliet

Hoogvliet Rotterdam - Maandagavond 20 mei rond 20.43 uur heeft er een ongeval plaatsgevonden op het Leerlooierstraat in...