Metroverkeer Rotterdam ook vanavond gestremd tussen Beurs en Zuidplein

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Het metroverkeer tussen station Beurs en Rotterdam Centraal is ook vanavond nog gestremd. Door een technische storing was metroverkeer tussen 09.00 en 10.30 uur onmogelijk. De storing werd snel opgelost, maar tot slot van ramp ontstond er nabij station Wilhelminaplein een brandje in een elektrische ruimte.

Door dit brandje is er veel roetschade ontstaan, het herstel van de brand duurt flink langer dan verwacht. De RET heeft pendelbussen ingezet, maar adviseert reizigers om alternatief vervoer te pakken. Wanneer de metro’s weer kunnen gaan rijden is nog niet bekend.

De RET moet eerst de roetschade uit de technische ruimte verwijderen, wordt dit niet gedaan dan kan er alsnog iets anders stukgaan. Daarna moet de stroomvoorziening nog worden hersteld.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd