Onderburen schieten gat in keukenvloer Riebeekstraat Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – Bewoners van een woning in de Riebeekstraat in Rotterdam-Feijenoord schrokken zich zaterdagavond rond 18.45 uur kapot toen een enorme knal horen en een gat in hun keukenvloer aantroffen. Het gat bleek te zijn ontstaan door een kogel.

Ze belden de politie die snel ter plaatse waren, getuigen hadden gezien dat er twee mannen kort na het schot de woning eronder waren uitgevlucht. Niet veel later werden twee mannen van 30 en 34 jaar aangehouden.

- Advertisement -

Er wordt gekeken wat er zich precies heeft afgespeeld en wat hun rol was. Er is gelukkig niemand gewond geraakt, maar dit had zomaar anders kunnen aflopen.
Er is vooralsnog geen vuurwapen gevonden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd