Drie Rotterdammers aangehouden voor bankhelpdeskfraude

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – De politie heeft vorige week woensdag drie verdachten aangehouden voor bankhelpdeskfraude. Het gaat om drie mannen van 20,24 en 29 jaar, ze hadden bij een vrouw uit Roosendaal wijsgemaakt dat er iets mis was gegaan met haar bankrekening.

De fraudeurs vertelden de vrouw dat ze een postbezorger zouden langssturen om haar bankpasje op te komen halen. De schoonzoon van de vrouw werd door haar ingelicht, die belde de politie en de afspraak werd voortgezet. De bezorger belde aan en werd direct in de boeien geslagen.

Een onderzoek in de omgeving leerde dat er in een auto nog twee mannen zaten te wachten. Zij werden eveneens aangehouden voor medeplichtigheid.

- Advertisement -

Gerelateerd