woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Gewonde na ongeval met scooter Industrieweg Maassluis

- advertentie -

Maassluis – Een man op een scooter is dinsdagmorgen zwaargewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het slachtoffer werd op de Industrieweg in Maassluis aangereden en kwam vervolgens hard op het wegdek terecht.

Ambulancepersoneel kreeg assistentie van het traumateam bij de behandeling van het slachtoffer. Niet veel later werd de man met een spoedtransport naar het ziekenhuis gebracht. De verkeerspolitie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

Foto’s: Daniel Bosch


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -