donderdag, mei 19, 2022
15.5 C
Rotterdam
donderdag 19 mei 2022

Meisje op elektrische step aangereden Rijndal Capelle aan den IJssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een meisje is dinsdagmiddag op het Rijndal gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het meisje zou op een elektrische step hebben gereden en kwam uit een steegje. De automobilist kon niet meer remmen en reed het meisje aan.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Het meisje was door het ongeval behoorlijk gewond geraakt, het is niet bekend hoe oud het meisje is geweest. Als het meisje inderdaad op de elektrische step reed kan het ongeval nog wel eens duur gaan uitpakken voor het meisje. Het is namelijk verboden om op de openbare weg met de step te rijden.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -