Meisje op elektrische step aangereden Rijndal Capelle aan den IJssel

Date:

Share post:

- Advertisement -

Capelle aan den IJssel – Een meisje is dinsdagmiddag op het Rijndal gewond geraakt na een aanrijding met een auto. Het meisje zou op een elektrische step hebben gereden en kwam uit een steegje. De automobilist kon niet meer remmen en reed het meisje aan.

Een ambulance kwam met spoed ter plaatse. Het meisje was door het ongeval behoorlijk gewond geraakt, het is niet bekend hoe oud het meisje is geweest. Als het meisje inderdaad op de elektrische step reed kan het ongeval nog wel eens duur gaan uitpakken voor het meisje. Het is namelijk verboden om op de openbare weg met de step te rijden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd