zaterdag, mei 21, 2022
14 C
Rotterdam
zaterdag 21 mei 2022

Politie houdt 36-jarige man uit Oude-Tonge aan met vuurwapen

- advertentie -

Oude-Tonge – De politie heeft maandagavond een 36-jarige man uit Oude-Tonge aangehouden voor het bezit van een vuurwapen. De man was een paar uur daarvoor opgevallen vanwege agressief rijgedrag, omstanders maakten hier een melding van waarop de politie een onderzoek startte.

Op de A15 werd de man niet meer aangetroffen, een paar uur later werd er bij de man thuis gekeken op de Heerendijk in Oude-Tonge. De man bleek thuis te zijn en al snel gaf hij aan in het bezit te zijn van een vuurwapen. De man en het vuurwapen zijn meegenomen naar het bureau.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,212VolgersVolg
- advertentie -