woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Twee 19-jarige mannen uit Utrecht aangehouden met vuurwapen Groene Kruisweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft maandagavond rond 20.30 twee mannen aangehouden vanwege vuurwapenbezit. De politie controleerde de mannen in een auto op de Groene Kruisweg in Rotterdam, één van de mannen besloot de benen te nemen toen kenbaar werd gemaakt dat ze gefouilleerd zouden worden.

De agenten lieten de ontsnappingspoging al vrij snel mislukken en hielden hem aan. Toen bleek dat hij een vuurwapen bij zich had. Het vuurwapen is in beslag genomen en beide mannen van 19 jaar oud uit Utrecht zijn naar het politiebureau gebracht. De auto van de mannen is in beslag genomen.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -