vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Zeer grote brand door rietenkap Lageweg Ouderkerk aan den IJssel (video)

- advertentie -

Ouderkerk aan den IJssel – Een woonboerderij op de Lageweg in Ouderkerk aan den IJssel is dinsdagmiddag grotendeels verwoest door een brand. Rond half vijf rukten diverse brandweerkorpsen uit na een melding van een brand in de rietenkap van de boerderij, al snel waren er in de omgeving flinke rookwolken te zien.

De brandweer schaalde bij aankomst op naar zeer grote brand GRIP 1. Dit houdt in dat de brandweer met minimaal vier tankautospuiten ter plaatse komt, ook is er een groot water transport opgeroepen om de spuitgasten van voldoende bluswater te voorzien.

Ondanks de snelle inzet is de woonboerderij grotendeels verwoest. Bij de brand blijkt wat asbest te zijn vrijgekomen, dit is op het terrein van de boerderij blijven liggen. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -