vrijdag, mei 20, 2022
13.1 C
Rotterdam
vrijdag 20 mei 2022

Fietser E-bike raakt ernstig gewond bij aanrijding Schiebroekseweg Bergschenhoek (video)

- advertentie -

Bergschenhoek – Een persoon op een E-Bike is woensdagmiddag zwaargewond geraakt na een ongeluk op de Schiebroekseweg in Bergschenhoek. De bestuurder van een bestelauto zag de fietser over het hoofd en reed de persoon hard aan.

Het slachtoffer is door ambulancepersoneel en die van traumahelikopter behandeld, niet veel later is deze met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft onderzoek verricht naar de toedracht van het ongeval.

De laatste jaren neemt het aantal ongelukken op personen met elektrische fietsen hard toe. Er wordt dan ook gekeken of er bijvoorbeeld een verplichte helmplicht voor alle modellen ingevoerd moet worden. De snelheid van een persoon op een e-bike is moeilijk in te schatten door een automobilist, dit is één van de oorzaken van aanrijdingen.

©Daniël Bosch
©Daniël Bosch
©Daniël Bosch
©Daniël Bosch
©Daniël Bosch

Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,209VolgersVolg
- advertentie -