Array

Filmopnames voor Flikken Rotterdam op de Ringvaartweg

Date:

Deel bericht:

Mannen in witte pakken en politieagenten in uniform verschenen woensdagmiddag op de Ringvaartweg in Rotterdam. Wie tussen de Kralingse Kerklaan en de Prins Alexanderlaan heeft gereden heeft vast en zeker opgemerkt dat er iets speelde. Gelukkig was er geen sprake van een misdrijf maar bleek dat er filmopnames voor Flikken Rotterdam werden gemaakt.

De cameraploeg startte rond het middaguur met opbouwen van de set. De opnames gaan door tot diep in de avonduren. De opnames worden gemaakt in en achter een woning. Gezien de mannen in witte pakken en het feit dat we ook hoofdrolspeler Stan Vroom (Cees Geelen) hebben gezien lijkt de aflevering zich daar grotendeels af te spelen.

- Advertisement -

Wanneer het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam precies op tv komt is nog niet bekend.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd