woensdag, mei 25, 2022
17.1 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Filmopnames voor Flikken Rotterdam op de Ringvaartweg

- advertentie -

Mannen in witte pakken en politieagenten in uniform verschenen woensdagmiddag op de Ringvaartweg in Rotterdam. Wie tussen de Kralingse Kerklaan en de Prins Alexanderlaan heeft gereden heeft vast en zeker opgemerkt dat er iets speelde. Gelukkig was er geen sprake van een misdrijf maar bleek dat er filmopnames voor Flikken Rotterdam werden gemaakt.

De cameraploeg startte rond het middaguur met opbouwen van de set. De opnames gaan door tot diep in de avonduren. De opnames worden gemaakt in en achter een woning. Gezien de mannen in witte pakken en het feit dat we ook hoofdrolspeler Stan Vroom (Cees Geelen) hebben gezien lijkt de aflevering zich daar grotendeels af te spelen.

Wanneer het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam precies op tv komt is nog niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -