Automobilist laat fietser gewond achter Leuvehaven Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Een fietser is woensdagavond gewond geraakt nadat deze op de Leuvehaven in Rotterdam werd aangereden door een automobilist. De automobilist besloot om niet te stoppen en reed na het ongeval door.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld en naar het ziekenhuis gebracht. De verkeerspolitie startte ondertussen een onderzoek. Doormiddel van camerabeelden is de auto waar het om gaat achterhaald, het is niet bekend of deze persoon al is aangehouden.

Doorrijden na een aanrijding is een misdrijf en kan zwaar worden bestraft, zeker wanneer er sprake van letsel.

Foto’s: Daniel Bosch

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd