woensdag, mei 25, 2022
15.6 C
Rotterdam
woensdag 25 mei 2022

Dode na ongeluk N57 Ouddorp

- advertentie -

Ouddorp – Een 38-jarige man uit Nieuwdorp is woensdagmiddag bij een verkeersongeluk om het leven gekomen. Door een nog onbekende oorzaak ontstond er tussen Scharendijk en Ouddorp een frontale aanrijding, de Nieuwdorper kwam daarbij om het leven.

In de andere auto raakte ook iemand gewond, deze persoon was bij kennis en is naar het ziekenhuis gebracht. De politie had de Brouwersdam (N57) een geruime tijd afgesloten voor het verkeer. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren wordt onderzocht.

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,218VolgersVolg
- advertentie -