Jonge kinderen direct uit huis geplaatst na verwaarlozing in Vlaardingen

Date:

Share post:

- Advertisement -

Vlaardingen – Twee kinderen zijn woensdagmiddag in Vlaardingen direct uit huis geplaatst, de politie kwam af op een melding van huilende kinderen. Eenmaal ter plaatse troffen zij in de woning twee verwaarloosde jonge kinderen aan, die in een huis in niet al te nette staat woonden.

De agenten zochten wat te eten en te drinken voor de kinderen, dit bleek niet goed genoeg aanwezig te zijn. Toen de agenten op zoek gingen naar schone kleren voor hen bleek ook dit niet aanwezig te zijn.

De agenten belden direct met verschillende instanties om professioneel advies in te winnen. De verwaarlozing van de kinderen bleek echter zo heftig te zijn dat er nog diezelfde middag werd besloten om de kinderen uit huis te plaatsen. De hulporganisaties zullen gaan kijken of er een plan van aanpak kan worden gemaakt.

- Advertisement -

Gerelateerd